nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: de Vrienden van Van Swieten

Op 15 september wordt de eerste aflevering van ‘De Vrienden van Van Swieten’, het ‘sport-programma’ met Raoul Heertje, Peter Heerschop en Viggo Waas. Hoewel er zeer weinig over bekend is, hebben we vernomen dat zowel Erik van Muiswinkel als Martin van Waardenberg in het programma te zien zal zijn in een nog niet bekende rol.

Het programma wordt semi-live uitgezonden, dus naast filmpjes worden op de dag zelf nogopnames gemaakt voor commentaren op uitslagen, sportnieuws en transferperikelen. Aldus Viggo Waas in TV-magazine. Er komen in eerste instantie zes afleveringen, na de winterstop volgener nog zeven met de laatste op 17 mei.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.