nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe CD’s

Het lijkt erop dat Crème Fraiche deze maand hun nieuwe CD kunnen presenteren. De titel is inmiddels bekend: ‘Alle dertien anders’ (er staan in totaal veertien nummers,waarvan één bonustrack). De CD zal EUR 14,95 gaan kosten (exclusief verzendkosten). Je kunt hem alvast bestellen via hun website. De eerste 100 CD’s worden ons gesigneerd.
Op de website staan alvast mp3-fragmenten als voorproefje.
www.cremefraiche.nl
tip: jolanda, wynand

Voor alle voetbal en andere liefhebbers verschijnt er medio september opnieuw een verzamel-CD van de Utrechtse cabaretier Herman Berkien. Met daarop alle bekende sport- en feestliedjes in de originele versie.
www.hermanberkien.nl

Categorie: CD | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.