nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren gaat zondagavond over ‘het studentenleven.’ Daarnaast zijn er natuurlijk de vaste onderdelen ‘Het Vlaams Blokske’ en het ‘Veertje’ van Johan Hoogeboom.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Uitgelicht:
– Afgelopen maandag werden in Rotterdam de eerste cabaretprijzen van de Vereniging voor Schouwburg en Concertdirecties (VSCD) uitgereikt. De prijzen werden toegekend aan Marc Marie Huybregts en André Manuel. Verslaggever Stefan van der Hulst begaf zich na afloop tussen het feestende publiek en sprak o.m. met Sanne Wallis de Vries en Theo Maassen..
– De Vlaamse theatermaakster Els de Schepper is (na een paar jaren van afwezigheid) weer begonnen aan een toernee langs de Nederlandse theaters. Haar nieuwe programma heet ‘Intiem’ en bevat o.m. liedjes van haar onlangs verschenen CD ‘The beauty of it all’.
– In 19-toen een reportage uit 1973 gemaakt na de première van de film ‘Op de Hollandse toer’ van Wim Sonneveld, die door de pers destijds vernietigend ontvangen werd. Aan het woord komen o.m. Joop Doderer, Rudi Falkenhagen, Bert Haanstra en Wim Sonneveld zelf. Drie maanden na deze opname overleed Wim Sonneveld, 56 jaar oud.
– Twee luisteraars bezochten deze week het programma ‘Kijk mij’ van Thomas van Luyn en zijn in de studio om hun mening over de voorstelling te geven.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.