www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: ‘Ongehoord’ in BNN’s Joke Box

Op 23 oktober en 9 november zullen in het Paard van Troje in Den Haag de opnames plaatsvinden van sketches van het duo Jim Speelmans en Tijl Beckand. Deze filmpjes zullen onder de titel ‘Ongehoord’ vanaf 3 november te zien zijn bij BNN.
De presentatie van Joke Box zal iedere week in handen zijn van een cabaretier te weten: Thijs van Domburg, Martijn Oosterhuis, Arnoud Kaldeway, Pepijn Gunneweg (Ashton Brothers), Nathan & Ruben, Leon v/d Zanden en Alex Agnew.
Meer informatie over ‘Ongehoord’:
Haags TV duo in het Paard van Troje

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.