www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: 127 wensen

Ter herinnering: vanavond is de eerste aflevering van ‘127 wensen’. De duo’s Lebbis & Heerschop en Waardenberg & De Jong reizen dit najaar voor NET 5 de wereld over om hun grootste reiswensen in vervulling te laten gaan. In een theatervoorstelling in Toomler verhalen de cabaretiers over hun spannende, uitputtende, maar vooral bijzondere en indrukwekkende reiservaringen. Deze verhalen worden afgewisseld met de beeldverslagen van hun reizen.
Zo droomt Lebbis van vissen op een enorme meerval in rivier de Ebro in Spanje en is Heerschop’s grootste wens de trek van de gnoes mee te maken in het Serengeti National Park in Tanzania. Sportman Lebbis wil daarnaast nog de Kilimanjaro – met 5.895 meter de hoogste berg van Afrika- beklimmen terwijl Heerschop zich liever laat inspireren door het paradijselijke natuurschoon van de Ngorongoro krater.
Net 5, vanaf 22.25 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.