nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

In de tweede aflevering van Gasablanca, een satirische radioprogramma met informatie over cabaret en muziek, komt Nilgun Yerli langs om te praten over haar nieuwe show en nog veel meer. Je kunt dit live meemaken in de foyer van het Griffioen theater, of op de website. Hier is ook nog steeds de vorige uitzending te beluisteren waarin onverwacht Jan Jaap van der Wal langskwam en sprak over huisjes melken en het schrijven van zijn nieuwe show.
In de eerste uitzending op 3 oktober hebben ze Adriaan Bruin, de programmeur van de Griffioen te gast die komt vertellen hoe de grote sterren bemachtigd worden en hoe jong talent wordt gespot. Vrijdag 17 oktober tussen 22:00 en 23:00
Gasablanca

Categorie: Op de radio | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.