nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren rekent aanstaande zondag op publieksparticipatie met een uitzending over ‘Meezingers’.
Daarnaast zijn er natuurlijk de vaste onderdelen ‘Het Vlaams Blokske’ en het ‘Veertje’ van Johan Hoogeboom.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Uitgelicht:
– Hij geeft slechts zelden een interview, maar af en toe maakt hij een uitzondering: Marc-Marie Huijbregts. Onlangs ontving hij de eerste Cabaretprijs van de VSCD voor het beste cabaretprogramma van het afgelopen jaar. Dit seizoen staat hij voor uitverkochte zalen met zijn voorstelling M-M Hijbregts.
– Afgelopen maandag ging in Tilburg de theaterversie van de musical ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer?’ in première. In Uitgelicht zijn vanavond twee hoofdrolspelers te gast: René van Kooten en Job Schuring, de Bertram Bierenbroodspot en Arnoud Koffij van 2003. Er zijn ook enkele liedjes uit de nieuwe productie te horen
– Twee luisteraars bezochten deze week de voorstelling ‘Vedette’ van Lenette van Dongen en komen in de uitzending vertellen wat zij er van vonden.
– Bij Sander de Heer wordt al gauw gedacht aan de Radio 3 discjocky. Er bestaat echter ook een cabaretier die Sander de Heer heet. Onder de titel ‘De Heer is los’ ging donderdag in Amsterdam zijn eerste solo-programma in première.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

Bij Volgspot is ondermeer een live optreden van Bram Vermeulen te horen en na twaalven praatHijlco Span met de sit-down comedian Hans Liberg.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.