www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Elders op het web

De gevestigde omroepen sleutelen vaak lange tijd in stilte aan een televisieconcept: vanachter een bureau, met lange vergaderingen en volle prullenbakken met ideeën die het niet halen. Op Sterk Water had daar geen zin in en pakt het op een hele andere manier aan: iedereen mag meekijken! Iedere 3e dinsdag van de maand komt hun talkshow live vanuit Enschede, ook te zien via het internet.

Aanstaande dinsdag 21 oktober 2003 is alweer de tweede aflevering. Presentator René M. Broeders heeft fysiotherapeut René Polman te gast. Op Sterk Water zorgt ervoor dat er genoeg te lachen valt en er is een muzikaal intermezzo van Fleur Aalbersberg. Aanvang 19.45 uur.
Tijdens de uitzending kan je met de Windows Mediaplayer live meekijken met:
breedband
loserband
www.opsterkwater.nl

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.