nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Elders op het web

Absurd.nl is de vernieuwde ontmoetingsplek voor absurdisten op het internet. De stichting presenteert er haar doelstellingen en projecten en bezoekers kunnen meepraten en discussiƫren op fora. Daarnaast vind je er actuele informatie over onze projecten waaronder de voorstelling MEER! van de spullenmannen, De Normale Avondshow en het Absurd Masterplan 2010. Verder vind je op de site het Absurd Magazine, een elektronisch tijdschrift vol absurde teksten, ludieke gedachten en natuurlijk de allernieuwste neologismen.
Op de site kun je je inschrijven als Absurdist, waarna zij je op de hoogte houden van ludieke acties en andere activiteiten. Daarnaast kun je ook zelf nieuws aan ons melden of acties aankondigen op de agenda.
www.absurd.nl/

Cabaret Zinloos is geselecteerd voor het Deltion Cabaret Festival op 13 december a.s. Ze zijn ook nog eens in het bezit van een fraaie site met onder meer leuke downloads.
www.cabaretzinloos.nl/

Categorie: Elders op het web | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.