nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cameretten

Nog een week en dan gaat alweer de 38e editie Cameretten weer van start. Cameretten is het oudste en meest prestigieuze cabaretfestival van Nederland. Van 19 tot en met 22 november staathet oude Luxor Theater in Rotterdam wederom bekend als Camerettentheater.

Dit jaar zijn dit de deelnemers:

Achterste rij, v.l.n.r.: Carolien, Eva en Marlous (Femmage), Ilse Warringa, Anne-Aafke Sol, Menno Nicolai en Ronald Goedemondt. Voorste rij, v.l.n.r.: Jochen Otten, Sabine Balk, Ariane (Femmage) en Dimitri Desmyter. Helemaal vooraan: Kristel Zweers.
foto: Mirella Bresser

Op dit moment zijn er nog slechts enkele kaarten beschikbaar voor 19 en 20 november. Voor reserveringen kunt u bellen naar de kassa van het Luxor theater: 010-4843333. Voor iedere avond geldt: aanvang 20.00uMeer over het festival, zoals wie er in de jury zit, welke gastoptredens er zijn en wie presenteert, kan je lezen in het persbericht.
Persbericht Cameretten 2003
www.cameretten.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.