nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kleintje Cabaret

Het Theatercaf√© van Cultuurcentrum De Vrijhof elke eerste donderdag van de maand een ‘Kleintje Cabaret’. Een gratis (jawel, u leest het goed!) voorstelling voor studenten √©n niet-studenten van de universiteit om op een leuke wijze in aanraking te komen met meer cabaret! Cabaretiers, liedjesschrijvers en comedians uit den lande geven elke maand acte de presence.

Op 4 december speelt Robin Bleeker zijn programma ‘IJsberen in de kleedkamer.’ Daarmee speelde Bleeker (als jongste deelnemer ooit) in de finale van het Concours om de Wim Sonneveld Prijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2003. Hij werd door de jury omschreven als intelligent, met een fantastisch observatievermogen. Ook zijn zang en taalgebruik werden geprezen.
www.utwente.nl/theatercafe

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.