www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret bij VARA Laat

Momenteel viert VARA Laat kerstvakantie tot 5 januari 2004. Gelukkig valt er online nog veel te genieten van de cabaret-optredens van VARA Laat. Door de dagelijkse frequentie zijn die een hele opgave om bij te houden, al zijn de afleveringen achteraf nog te zien via de website. Helaas ontbeert de site een eenvoudige ontsluiting van de cabaretoptredens. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van videofragmenten van cabaretiers bij VARA Laat.

Om directe, klakkeloze overname van de links door niet nader te noemen cabaretsites te voorkomen plaatsen we per week videolinks naar optredens. En om de achterstand in te lopen, voorlopig wekelijks overzichten per drie weken (volgt u het nog?).
Voor het bekijken van de fragmenten is een realplayer noodzakelijk.
Wim Helsen breedband-formaat
Wim Helsen loserband-formaat

Kees Torn breedband-formaat
Kees Torn loserband-formaat
Onno Innemee breedband-formaat
Onno Innemee loserband-formaat
Mike Boddé breedband-formaat
Mike Boddé loserband-formaat
Reijn & Goed breedband-formaat
Reijn & Goed loserband-formaat

Richard Groenendijk breedband-formaat
Richard Groenendijk loserband-formaat
Wim Helsen breedband-formaat
Wim Helsen loserband-formaat
Ernst van der Pasch breedband-formaat
Ernst van der Pasch loserband-formaat

Wil je een uitzending bijwonen van VARA Laat? Bel dan met de afdeling Publieksservice op nummer 0900-0123 (0,10 eurocent pm). Je dient aanwezig te zijn om 19.45 in de Plantage (naast Artis) in Amsterdam. Het adres is: Plantage Kerklaan 36, 1018 CZ Amsterdam.
laat.vara.nl

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.