www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

In de media: Bolder en Plante

Recensie van ‘SMACK’ van Bolder en Plante.

“Het geweld van Bolder en Plante werkt gelukkig vooral aanstekelijk op de lach, maar zorgt ook wel voor enige schrik als een jas wel erg hard in het gezicht van Audrey zwiept, of Victorine herhaaldelijk tegen de grond gaat.(..) Ook in meer subtiele onderdelen overtuigt het duo met zijn fysieke spel en mimiek. Het hindert de twee blijkbaar niet dat ze compleet pretentieloos theater brengen. Integendeel, ze doen het met zo veel inzet dat ze zelfs clichés weer boeiend weten te maken. (..) Het gevoel blijft dat het eigenlijk zonde is dat al dit theatertalent in nietszeggend ‘Smack’ blijft steken.”
‘Bolder en Plante meppen er op los’ door Marc Couwenbergh, in: Goudsche Courant, 3 december 2003

Categorie: In de media | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.