www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio: Gasablanca

Aanstaande vrijdag, in de tiende utzending van het satirische radioprogramma Gasablanca, een interview met Bolder & Plante. Ze vertellen over het ontwerp van hun flyers, slapstick humor en rijst tussen je oren. Daarnaast zijn de heren van Droog Brood live aanwezig. Uiteraard zal geprobeerd worden om de meest intieme dingen over ze te weten te komen. Voor de snelle lezers is er nog de mogelijkheid om tot de uitzending, de vorige te beluisteren waarin Edgar Biervliet, winnaar vanCabaretSKE 2003, te gast was. Vrijdag tussen 22:00 en 23:00 live en daarna via de site beschikbaar.
www.gasablanca.nl

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.