nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Multimedia

Freek de Jonge was gisteravond vers uit Irak te gast bij NOVA naar aanleiding van zijn optredens voor de in Irak gelegerde Nederlandse troepen. In de studio een gesprek over zijn toernee en over zijn idealen van dertig jaar geleden en nu. Met een aardig fragment uit de Neerlands Hoop-tijd.
bekijk de uitzending in breedband
bekijk de uitzending in loserband

Afgelopen zaterdag was de eerste uitzending van ‘Ga eens naar bed met een cabaretier’. Wij waren vergetende video te programmeren, maar leve de videostreams van de publieke omroep. In de eerste aflevering o.a. Brigitte Kaandorp, Joep Onderdelinden en André Manuel.
bekijk de uitzending in breedband
bekijk de uitzending in loserband

De VARA besteedt ook aandacht aan de nieuwe garde. Afgelopen zondag waren de deelnemers van het Leids Cabaret Festival te gast bij het radioprogramma Uitgelicht en liet men fragmenten horen uit de finale. Online staat echter de gehele finale als geluidsopname! Niet altijd even makkelijk te volgen,vanwege het ontbreken van de visuele elementen, maar toch erg leuk. Thomas van Luyn verzorgde de presentatie.
Luister naar de finalevan het Leids Cabaret Festival 2004
variatee.vara.nl

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon