www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Hommage Guus Vleugel

In navolging van de hommage aan het werk van Friso Wiegersma, Telkens weer het dorp, presenteert Opus One theaterproducties vanaf januari 2005 een nieuw theater-concert gebaseerd op het oeuvre van Guus Vleugel. De uitvoering is in handen van Miranda van Kralingen, Rob van de Meeberg en Marjolijn Touw. De première zal plaats vinden 9 februari 2005 in het Nieuwe de La Mar Theater te Amsterdam waarna de voorstelling tot eind mei 2005 in de theaters te zien zal zijn. Ruud Bos zorgt voor de muzikale leiding. Tevens is hij verantwoordelijk voor de arrangementen. De regie en musical-staging zijn in handen van John Yost.
www.opusone.nl
tip: Danny

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.