nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Springplank Cabaret

Het Pleintheater in Amsterdam organiseert Springplankcabaret-avonden. Op deze avonden krijgt (nieuw) cabarettalent de kans hun kunsten te vertonen. De eerstevolgende avond is op donderdag 4 maart met een dubbel-optreden van Cabaretduo Rots en Menno Nicolai.

Cabaretduo Rots – Gezellig
Bejaarden die elkaar naar het leven staan, aanranding op de bushalte, een carnavalskraker over een bijnadoodervaring en schooltheatermakers die duidelijk willen maken wat homoseksualiteit nu eigenlijk is. Irene van der Aart en Paulien Cornelisse vragen zich af waarom de dingen nooit helemaal gaan zoals de bedoeling was. Waarom het nooit echt gezellig kan zijn.Een actrice/regisseuse en een journaliste/stand-up comedian, twee dames die ook liedjes zingen maar gevoelige momenten schuwen. In 2001 door de jury van het Leids Cabaretfestival beticht van talent, durf, en gekte: energiek en absurdistisch cabaret.

Menno Nicolai – Toeval
Toeval. Daar gaat het over. Over toeval en kiezen in het leven. Menno Nicolai vertolkt zijn gedachten vooral in liedjes. De verbindende teksten zijn kleine verhaaltjes, ontleend aan het boeiende bestaan van de verteller. Juist de verdrietigste episodes uit zijn leven werken het meest op de lachlust.Cabaretier sinds 2002, deelnemer aan het Amsterdams Kleinkunst Festival, in 2003 winnaar van de publieksprijs op Texel en één van de negen deelnemers aan Cameretten 2003.
Nog meer informatie:
www.pleintheater.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon