nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Overleden: Albert Mol (2)

De Publieke Omroep heeft een videospecial online gezet met uitzendingen gewijd aan het overlijdenvan Albert Mol. Vrienden Jeroen Krabbé, Paul Haenen, Jos Brink, Frans Mulder en Merel Laseur halen herinneringen aan hem op in B&W, In Netwerk blikken quizmaster Herman Emmink van ‘Wie van de Drie’ en vrienden van Mol, Jeroen Krabbé, Jos Brink en Henk Krol blikken terug op een bewogen leven. En actualiteitenrubriek Twee Vandaag biedt een terugblik op het leven van de flamboyante acteur en voorvechter voor homo-emancipatie.
videospecial Albert Mol

Mark de Vries plaatste als onderdeel van zijn Wim Sonneveld-site een uitgebreide biografie van Albert Mol online. Deze link komt in plaats van de link naar Rozerijk.nl, die de pagina vanDe Vries slechts marginaal herschreven had overgenomen.
Biografie Albert Mol
(wel even door de opdringerige reclame heenbijten, maar daar kan Mark ook niks aan doen)

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.