nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

‘Kwis’ met Van Luyn en Boddé

De VARA werkt aan een nieuwe serie met de nu al leuke titel ‘Kom hoe heet die kwis ook weer’, eenquiz en parodie ineen, gepresenteerd door Thomas van Luyn en Mike Boddé. De Zwartekat-redactie heeft de eerste proefopname gezien en het zag er veelbelovend uit. Van Luyn en Boddé zitten beide achter een piano (de een in het wit, de ander in het zwart) waarmee ze hun gasten/deelnemers muzikaal introduceren en het hele programma door de aldanniet muzikale vragen mee ondersteunen.

De VARA heeft inmiddels besloten om er daadwerkelijk een serie van te maken. Deze zal waarschijnlijkin het najaar worden uitgezonden en dan op zaterdag rond 19.30 uur. Dit alles onder voorbehoud natuurlijk.

Thomas van Luyn en Mike Boddé werkten eerder samen als het duo Ajuinen en Look en zijn ook weer in het nieuwe Kopspijkers-seizoen te zien.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.