www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Extra voorstellingen

Javier Guzman speelt extra voorstellingen van zijn programma ‘Bot’. Op 25 en 26 april speelt hij in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Er worden dan tevens televisieopnamen gemaakt.Reserveren: 071-5131704.
Er volgt nog een derde extra voorstelling in Tilburg ten behoeve van een DVD-registratie (geen idee wat het verschil is met een tv-registratie), maar de details daarvan worden later pas bekendgemaakt.
www.javierguzman.com

Joop Visser speelt op 27 maart a.s. een extra voorstelling in Theater Bellevue in Amsterdam. Liefhebbers kunnen hem daarna nog vier keer zien. Visser heeft aangekondigd om in het seizoen 2004/2005 niet in het openbaar op te treden.
www.joopvisser.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.