nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Springplank Cabaret

Het Pleintheater in Amsterdam organiseert Springplankcabaret-avonden. Op deze avonden krijgt (nieuw) cabarettalent de kans hun kunsten te vertonen. De eerstvolgende avond is op donderdag 1 april met een dubbel-optreden van Pieter Jouke en Marcel Harmsen.

Pieter Jouke – Try out (werktitel)
Pieter Jouke is nu 4 jaar aan de weg aan het timmeren als cabaretier. Hij won o.a. de zilveren pet, 25 cd-rw’s en uiteraard de Munt van Almere. Pieter Jouke is een veel te gewone jongen die hele gewone dingen zegt. Gewoon zijn idee├źn. Maar dan bijzonder.

Marcel Harmsen – Schuurpapier
Over de grens tussen entertainment en cabaret. Over de gevaren van meedoen met de rest. Over integratie…. in Brabant. En over het beest in ons allemaal. Harmsen vormde samen met Thijs Goverde jarenlang het succesvolle cabaretduo Vreemd Apparaatje. Als solist won hij in 2002 zilver op het Amsterdams Kleinkunst Festival.
Nog meer informatie:
www.pleintheater.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.