www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Elders op het web: raarverhaal.nl

Raarverhaal.nl is naar eigen zeggen ‘het enige Nederlandse cabaret dat alleen online te beluisteren is.’ Het blijft onduidelijk wie er nu eigenlijk achter al die rare verhalen steekt. Inmiddelszijn er drie rare verhalen bijgekomen: Homohealer, Nieuwe muziek en Digitale camera.
The Best Of RaarVerhaal.nl Volume 1, bevat -het verbaast u vast niet- de beste Rare Verhalen op één cd in hoge geluidskwaliteit. Voor 10 euro (excl. verzendkosten) is deze te bestellen.Mail naar info@raarverhaal.nl om deze cd te bestellen.
www.raarverhaal.nl

Categorie: Elders op het web | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.