www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Minou Bosua en Ingrid Wender wonnen in 1995 als cabaretduo De Bloeiende Maagden de publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival. Sindsdien staan zij bekend om hun spraakmakende voorstellingen, die zich bevinden op de grens van toneel en cabaret. Hun programma’s gaan vaak over religie en seks, en zijn daarmee zeer controversieel. Ook de nieuwe voorstelling I.N.R.I. zorgt – nog voor de première – voor beroering. In I.N.R.I. laten de Bloeiende Maagden ‘het ware verhaal van Jezus Christus’ zien; ongeautoriseerd. Morgen, 4 april is de voorstelling onderwerp van gesprek in een uitzending van het radioprogramma Opium. Radio 1, 19.00-20.00 uur. De uitzending is na afloop via de website te beluisteren.
www.opiumradio.nl

Categorie: Op de radio | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.