www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Morgenochtend in het tweede uur van OVT: Op 18 Maart presenteerde het Nederlands Theater Instituut een website waarmee ze onderzoek via het internet naar het theater in de Tweede Wereldoorlog mogelijk maakt. Een overzicht van alle voorstellingen die er in de oorlog hebben plaatsgevonden is via deze database te raadplegen. Gesprek met Hans van der Veen van het Theaterinstituut over de website www.theater2wo.nl. De uitzending is nadien ook te beluisteren via de website.Radio 1, 10.00-12.00 uur.
www.vpro.nl/ovt
tip: Polleke

Categorie: Op de radio | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.