www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Elders op het web

Vandaag ontvangt Kees van Kooten de Gouden Ganzeveer 2004. De Gouden Ganzenveer wordt sinds 1955 jaarlijks toegekend aan een Nederlander of Nederlandse instantie die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse, geschreven cultuur.

De Koninklijke Bibliotheek wijdt daarom het meest recente dossier aan de auteur van Treitertrends, Koot graaft zich autobio en Levensnevel.. Het dossier bevat een korte biografie, een overzicht van titels van en over Kees van Kooten en relevante links.
KB-dossier: Kees van Kooten

Categorie: Elders op het web | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.