www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Terug naar Oegstgeest en TV3

Vanavond zendt de AVRO de eerste aflevering uit van ‘Terug naar Oegstgeest’. Het is geen cabaretprogramma,maar volgens de makers ook geen boekenprogramma in de traditionele zin van het woord. Niet het boek,maar het thema is het uitgangspunt van Terug naar Oegstgeest. Feit is dat de cabaretier Diederik van Vleuten plaats neemt in het vaste panel, alsook ex-cabaretier Gerard Cox. Daarnaast duikt ook Erik van Muiswinkel op, maar waarschijnlijk niet als zichzelf.
Vanavond is het thema de fiets. Nederland 1, 21.04-21.53 uur.
Terug naar Oegstgeest

Vanaf maandag 26 april zendt de NPS TV3 uit, een nieuwe talkshow over kunst, cultuur en lifestyle. Vanuit de Stadsschouwburg in Amsterdam op werkdagen live uitgezonden tussen 19.30 tot 20.00 uur op Nederland 3. Natuurlijk besteedt TV3 ook aandacht aan cabaret.
Zwartekat gaat cabaretnieuws leveren aan de website van TV3, daarover later meer.
tv3.nps.nl

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.