www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren heeft het schema aangepast. Vanavond gaat de uitzending niet over ‘jongens’,dat is pas op 6 juni, maar volgt een tweede deel van ‘covers’.
Daarnaast zijn er natuurlijk de vaste onderdelen ‘Het Vlaams Blokske’ en het ‘Veertje’ van Johan Hoogeboom.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Acda en de Munnik spelen tussen 19.00-20.00 uur twee nummers uit Ren Lenny Ren in Opiumop Radio 1. Naar verluidt een primeur. Gratis bijwonen van de uitzending kan: Café Desmet, Plantagemiddenlaan 4A,te Amsterdam. Nadien alsnog te beluisteren via:
www.opiumradio.nl
tip: Pimmez

Vervolgens in Uitgelicht:
– Maarten van Roozendaal presenteerde afgelopen vrijdag zijn boek ‘Red mij niet’, een bundel liedteksten, genoemd naar het lied waarmee hij in 2000 de Annie M.G. Schmidtprijs won.
– Het nieuwe theaterprogramma van Rob Kamphues heet ‘Oersoep’. Dit seizoen staat hij op het podium met Peer van den Berg, één van de vaste acteurs van de groep Super Nuver.
– Maandag vindt in het kader van het Amsterdams Kleinkunst Festival de Avond van het Nieuwe Lied plaats. Uitgelicht praat met twee uitvoerders van het nieuwe repertoire, Harry Slinger en Henk Westbroek en met jurylid Peter Koelewijn.
– Het CD-panel (deze week bestaande uit Herman Pieter de Boer en Jim de Groot) bespreekt de nieuwe CD van Kasper van Kooten: ‘Beter dan de kopie’.
– Twee luisteraars bezochten in Breda de voorstelling ‘Over de top’ van NUHR en komen vertellen wat zij er van vonden.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

Na twaalven praat Volgspot-presentator Hijlco Span met cabaretier Bert Klunder in de Volgspot Foyer. Aanstaande donderdag gaat zijn nieuwe programma Zonder omwegen in première. In eerdere voorstellingen speelde hij altijd een type, in deze voorstelling staat hij voor het eerst als zichzelf op het toneel. Alleen een man en zijn kijk op de wereld. In Volgspot een gesprek over wanhoop, dranken natuurlijk vrouwen.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.