www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vlaamse Kopspijkers

Hamerke klop in België: De commerciele Vlaamse zender VTM heeft de Kopspijkers-formule aangekocht, de vorige formule met de imitaties aan het eind. ‘Elke vrijdagavond bespreken Jo De Poorter en zijn gasten de dingen die u en ons zoal hebben bezig gehouden. Televisie, politiek, sport, entertainment, samenleving. ‘Kopspijkers’ schuwt de controverse niet. Niemand is veilig voor Jo De Poorter en zijn gasten. Ze slaan spijkers met koppen. En soms slaan ze helemaal door.’
Gisteren werd de eerste aflevering uitgezonden. Voor zover wij weten is de zender helaas niet in Nederland te ontvangen. Op de site is nog wel een trailer te vinden.
VTM: Kopspijkers

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.