www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret-6Daagse van Eindhoven

Van 14 t/m 19 mei vindt in Stadsschouwburg Eindhoven voor de derde keer de Cabaret-6Daagse van Eindhoven plaats. Behalve elke dag optredens zijn er ook leuke extra’s.

Dagelijks wordt vanaf 19.30 uur door Floris Mutsaers een inleiding gegeven over diverse vaderlandse cabaretiers. Van vrijdag t/m woensdag komen respectievelijk aan bod: Louis Davids, Seth Gaaikema, Cabaret Lurelei, Neerlands Hoop, Youp van ’t Hek en Toon Hermans. In het Theatercaf√© wordt aan de hand van jaartallen de historie van Nederlandse cabaretiers en cabaretgezelschappen gevisualiseerd. Van Seth Gaaikema is er een overzichtstentoonstelling gemaakt met onder meer een 20 meter lange tijdslijn die zijn succesvolle loopbaan in beeld brengt. Op zaterdag- en zondagmiddag geeft Anemoon Langenhoff, oud-cabareti√®re van De Bloeiende Maagden, een workshop ‘over het fenomeen cabaret’.

Meer informatie:
www.schouwburgeindhoven.nl/cabaret6daagse

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.