nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Elders op het web

Het Schooltv-programma Kunstlicht zond enige tijd geleden een aflevering uit over het Nederlands cabaret, met daarin vragen als ‘hoe komt een voorstelling tot stand?’. Freek de Jonge, Klaas van der Eerden, Zusje Voogd en Roue Verveer vertellen hierover. ‘Cabaretiers komen met een persoonlijke getuigenis, reflecteren op hun eigen leven en raken daarmee universele thema’s die iedereen herkent. Hun middel is humor, waardoor schijnbaar onverenigbare denkbeelden in een flits samenvallen. Gevolg: herkenning, inzicht, bevrijding, lachen; kortom humor!’
De uitzending staat in realmedia-formaat online.
bekijk de uitzending
site Kunstlicht met meer info

Categorie: Elders op het web | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.