www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

CD-presentatie Kasper van Kooten

Zondag 02 mei zal Kasper van Kooten voor het eerste live met zijn band alle liedjes van zijn nieuwe CD ‘Beter dan de kopie’ ten gehore brengen. Na afloop is de CD te koop en is er ook een signeer-sessie. Het geheel zal plaats vinden in het Amsterdamse Toomler en er zijn ook kaarten voor te winnen via de site van Van Kooten.
Je kunt natuurlijk ook gewoon reserveren bij de kassa van Toomler van woensdag tot en met zaterdag van 17.00 tot 22.00 uur op nummer 020-6707400.; Kaarten kosten 9 euro en het optreden begint om 20.30 uur
www.kaspervankooten.nl
www.toomler.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.