nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Speciale voorstellingen

Tijdens het EK zullen de theaterzalen waarschijnlijk wat leger zijn dan normaal, maar sommigecabaretiers hebben daar wat op gevonden. Zo roept Dolf Jansen dat de voorstelling op 15 juni speciaal voor vrouwen en homo’s wordt gespeeld (lees: de niet-voetballiefhebbers), al worden de tussenstanden wel regelmatig doorgegeven en op 19 juni speelt Jansen zijn voorstelling pas nahet treffen tussen Nederland en Tsjechië.

Het Amsterdamse stand-up comedy-podium Toomler organiseert als vanoud ‘Oranje tegen het soupie’waarbij de comedians van de Comedytrain live commentaar leveren bij de wedstrijden van het Nederlandselftal.
www.toomler.nl

Voorafgaand aan het EK kunnen ook voetballiefhebbers naar jonge cabaretiers. Op 29 mei spelen de jonge cabaretiers Martijn van Hese en Robert Derksen een duo-optreden (maar dan los van elkaar) onder de naam ‘Duo, maar dan anders…’ in Theater de Cameleon in Amsterdam. Bezoekers van Zwartekat krijgen een korting van 3 euro (7,- ipv 10,-). Gereduceerde kaartjes kan je bestellen door een e-mail te sturen naar zwartekatactie@martijnvanhese.nl
Meer informatie:
www.martijnvanhese.nl
www.robertderksen.nl
www.decameleon.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.