www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Springplank Cabaret

Het Pleintheater in Amsterdam organiseert Springplankcabaret-avonden. Op deze avonden krijgt (nieuw) cabarettalent de kans hun kunsten te vertonen. De eerstvolgende avond is op donderdag 3 juni met een dubbel-optreden van Springeling & Boele en Cabaret Zinloos.

Springeling & Boele – Fruit
Waarom heet Fruit! Fruit!? Omdat Fruit! eetbaar is. Vaak zoet, soms zuur, ook wel eens bitter. Fruit! geeft energie. Fruit! bestaat in vele soorten en maten. Soms is Fruit! rot. Meestal prima te doen. En altijd te behappen.

Cabaret Zinloos – Leeg
Cabaret Zinloos is er weer en dit keer zijn ze dol op lezen. Het liefst lezen deze jongens de bordjes die iedereen voor z’n kop heeft. Onopgemerkt door de meeste mensen staat er namelijk ook wat óp die bordjes. Cabaret Zinloos waagt de gok, bereidt zich voor op het ergste en laat hun eigen bordjes zakken om die van anderen te lezen.
Nog meer informatie:
www.pleintheater.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.