www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD’s

Voorafgaand aan het EK verschijnt er onder de naam ‘Spijkers met noppen’ een DVD met daarop bijdragen van cabaretiers. Dit vanwege hun jongensdroom ooit zelf voetballer te worden, een eigen elftal op de wereld te brengen of in ieder geval om de hoogtijdagen van Cruijff terug te brengen en voor eeuwig stil te zetten. Zo willen Lebbis en Jansen het Nederlands elftal geinjecteerd zien met Nandrolon, laat Najib Amhali zien wat er zou gebeuren als Frank Rijkaard coach zou worden, belandt Freek de Jonge met de F-side in een supportersbus, maken de Vliegende Panters duidelijk hoe een overtreding óók kan worden opgelost en schreeuwt Herman van Veen de longen uit zijn lijf bij de langverwachte ‘GOALIO!’.
Dit Nederlandse elftal cabaretiers wordt omlijst door de voetbalhoogtepunten uit de geschiedenis van het cabaret van Kopspijkers. Johan Cruyff (Viggo Waas) levert hierbij zijn commentaar, Dick Advocaat (Erik van Muiswinkel) doet verslag vanuit het trainingskamp en Ronald Koeman (Diederik van Vleuten) verwoordt zijn voetbalvreugde in een zelfgeschreven gedicht. Daarnaast nog een aantal extra’s, waaronder karaoke voetballiedjes.

Spijkers met Noppen – Voetbal Special DVD verschijnt op 17 juni en kost zo’n Euro 23,-
via: theaterboekwinkel.nl

Categorie: DVD | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.