www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Laatste dagen inschrijving GSCF

Het achttiende festival zal als vanouds eind oktober in de Groningse Stadsschouwburg plaatsvinden. Geinteresseerden kunnen zich nog enkele dagen inschrijven! Op 4 juni sluit de inschrijving en kortdaarna hebben de selecties in Groningen plaats.

Iedere act die is uitgenodigd krijgt 25-30 minuten de gelegenheid om zijn stuk uit te voeren. Uit alle selectiekandidaten kiest de selectiecommissie (een andere groep dan de Jury van het uiteindelijke festival) 6 acts die dan in de halve finales komen te staan van het festival! Dit zijn de deelnemers van het festival. Maar voordat ze in de schouwburg komen te staan doorlopen de deelnemers een intensief traject van workshops try-outs samen met de regisseurs van het festival.
www.gscf.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.