nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Fridaynight Spotlight

Op vrijdag 11 juni is er weer een Fridaynight Spotlight. Het Bibliotheektheater in Rotterdam organiseert deze avond als springplank voor nieuw aanstormend cabarettalent. Dit keer zijn dat:

-Esther Ephraïm bereikte de halve finale in Leiden en treedt op met het programma ‘Op en Neer’, een subtiele combinatie van kleinkunst en muziektheater. Zij wordt hierbij begeleid door Peter le Feber op piano en Ro Krauss op viool.
-Ted Griffioen bereikte eveneens de halve finalist van het Leids Cabaret Festival. Ted treedt op met ‘The Blues’, een programma dat bol staat van gedichten, liedjes en biologisch verantwoorde humor, het resultaat van een intensief proces van diverse kroegentochten.
-Het Belgische Neveneffecten won in Groningen de juryprijs met hun programma ‘Coherentie voor beginners’. Hun comedyshow is snediger dan een boterham, verbluffender dan een boterham, absurder dan een boterham. Kortom: Beter dan een boterham! Neveneffecten is de winnaar van de juryprijs.

De presentatie is in handen van Patrick Nederkoorn.
Aanvang 20:30 uur, entree Euro 10,-; CJP/RotterdamPas/Pas65 Euro 9,-. Reserveren 010-2816262.
www.bibliotheektheater.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.