www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Zondag staat Andermans Veren in het teken van jongens en mannen. Is iedere kerel diep van binnen altijd een klein jongetje gebleven? Wat vinden de vrouwelijke cabaret-kopstukken van hun mannelijke collega’s, en van mannen in het algemeen? En hoe zien de heren van het Nederlandse amusement zichzelf?
Daarnaast zijn er natuurlijk de vaste onderdelen ‘Het Vlaams Blokske’ en het ‘Veertje’ van Johan Hoogeboom.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.
beluister de uitzending

Vervolgens in Uitgelicht:
Terugkijken op het voorgaande seizoen met o.a.:
– de CD-panelleden Coot van Doesburgh, George Groot, Hugh den Ouden, Herman Pieter de Boer en Jim de Groot kijken terug op de door hen besproken CD’s van het afgelopen seizoen.
– verslaggever Stefan van der Hulst volgde vorig jaar in de rubriek ‘Voor Aanvang’ vier aankomende talenten: Pieternel Brummelkamp, Marijn de Langen, Steef Hupkes en Oscar de Boer. Voor deze uitzending heeft hij het viertal opnieuw opgezocht.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.
beluister de uitzending

In het eerste uur van Volgspot kunt u luisteren naar het eerste deel van het concert dat Brigitte Kaandorp in februari van dit jaar gaf met het Metropole Orkest in het Concertgebouw in Amsterdam. Dit concert is het tweede in de serie Cabaretiers in concert, waarin humoristen zich op initiatief van het Metropole Orkest en het Concertgebouw van hun muzikale kant laten zien. In het eerste deel van het concert zingt Brigitte Kaandorp een selectie uit haar eigen liedjes, waaronder ‘Koeien’, ‘Ik ben een vakvrouw’ en ‘Het is te laat’.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.
beluister de uitzending

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.