www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Win vrijkaarten of ga met korting naar Night of Comedy

Op donderdag 10 en vrijdag 11 juni is er weer een Night of Comedy in theater Zuidplein. Voor de bezoekers van de Zwarte Kat website zijn 2 x 25 vrijkaarten te winnen. Het enige wat je hoeft te doen is bellen met de kassa van theater Zuidplein (010 2030203) en het goede antwoord te noemen op de vraag:

Hoeveel jaar bestaat theater Zuidplein dit jaar? Zeg ook dat je de prijsvraag via de website van Zwarte Kat hebt vernomen. De eerste 25 bellers met het goede antwoord krijgen ieder 2 vrijkaarten.

Maar waarom gratis als je ook voor speciale kortingsprijs van 10 euro (was 14,00/12,50) naar de voorstelling kunt. Je kunt er in elk geval de volgende comedians te zien:
-Earl Okin komt uit Engeland. Zijn talenten liggen op het gebied van singer-songwriter (jazz tot bossa-nova), piano, guitaar, Jazz-zanger, trompettist, trombonist en clarinettist. Met zijn humor maakt hem dit ‘de Leading music & comedy act uit het alternatieve circuit van London’.
Wilko Terwijn begon ooit in het Comedy Café en ontwikkelde zich tot meester van de actuele grap. Altijd verassend en vaak op het randje balancerend met een fileermes, heeft hij van Kaapstad tot Londen en Lowlands op podia gestaan en is onderhand ook een veel gevraagd schrijver van televisieprogramma’s en theaterproducties.
-Soundos El Ahmadi is Marokkaanse en zij viel direct op tijdens het laatste stand-up comedy concours. Een pittige meid met eigentijdse grappen.
Raymond Hogenelst is verreweg de jongste deelnemer van het laatste stand-up comedy concours.
Neville Raven is de MC. Als geboren en getogen Londoner observeert hij de maatschappij. Uit alledaagse dingen maakt hij iets heel grappigs, waarbij iedere anekdote of grap je regelmatig op het verkeerde been zet.
www.theaterzuidplein.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.