www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

Vanavond tussen 20.30-21.55 uur zendt SBS6 ‘De 25 meest opzienbarende Jerry Springer momenten’ uit. De talkshow werd voornamelijk bekend door de gasten, van wie er velen losse handjes bleken te bezitten. Anderhalf uur lang komen de ‘beste momenten’ uit de ‘Jerry Springer Show’ voorbij. De presentatie is in handen van niemand minder dan Berry Finger alias Arjan Ederveen.
tip: Erik, via radio.nl

Morgen is Lenette van Dongen te gast bij Goedemorgen Nederland. Zij zal vanaf half juni regelmatig te zien zijn als de vervangster van Simone Kleinsma in de musical Mama Mia. Nederland 1, 7.30-9.00 uur.
tip: JudithJ, Erik

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.