www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio: Delfts Blok

Morgen, vrijdag 11 juni speelt Delfts Blok de allerlaatste voorstelling van hun debuutprogramma in Schouwburg de Meerse in Hoofddorp. Om dit heugelijke feit te vieren zijn de mannen van het cabaretelftal in de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 juni van 0:00 tot 02:00 live te gast in het programma ‘Wakkere Honden’ op Radio Rijnmond. Presentator René M. Broeders praat 2 uur lang met de mannen over de laatste voorstelling, hun belevenissen tijdens de tournee en het nieuwe programma ‘Tegen alle verwachtingen in’. En Delfts Blok zingt live.
Radio Rijnmond is in de regio Rijnmond via de ether te beluisteren op 93.4 en tot inAustralië via een live-stream op:
www.rijnmond.nl

Categorie: Op de radio | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.