www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Vanavond maakt Andermans Veren een uitstapje. Normaal gesproken hoort u daar uitsluitend Nederlandstalig repertoire, maar dit keer hoort u de heren en dames van de Nederlandse kleinkunst nu ook eens in een andere taal zingen en grappen vertellen.
En voor deze speciale gelegenheid zal de jonge chansonnière Wende Snijders te gast zijn en komen vertellen over haar onlangs verschenen debuut-cd ‘Quand tu dors’
Daarnaast zijn er natuurlijk de vaste onderdelen ‘Het Vlaams Blokske’ en het ‘Veertje’ van Johan Hoogeboom.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Lenette van Dongen vertelt in Opium over haar rol in Mama Mia! en neemt bovendien haar favoriete muziek mee.
Radio 1, 19.00-20.00 uur.

Vervolgens in Uitgelicht:
Deze zomer ontvangt Uitgelicht twee luisteraars die hun favoriete Nederlandstalige liedjes komen toelichten bij Jurrian van Dongen en Rinske Wels.
Vandaag zijn dat Frans van Loenen uit Woudenberg en Marieke Hol uit Beilen. Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot kunt u luisteren naar het tweede deel van het concert dat Brigitte Kaandorp in februari van dit jaar gaf met het Metropole Orkest in het Concertgebouw in Amsterdam. Dit concert is het tweede in de serie Cabaretiers in concert, waarin humoristen zich op initiatief van het Metropole Orkest en het Concertgebouw van hun muzikale kant laten zien. In het eerste deel van het concert zingt Brigitte Kaandorp een selectie uit haar eigen liedjes, waaronder ‘Koeien’, ‘Ik ben een vakvrouw’ en ‘Het is te laat’.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.