www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

NHTV Academiefestival 2004

Onder het motto ‘Op weg naar een nieuwe opleiding? Eerst tijd voor een feestje!’ organiseert de Academie voor stedenbouw, logistiek en mobiliteit (NHTV Breda) op 22 juni a.s.het Academiefestival 2004.Dit festival, bedoeld voor leerlingen van de bovenbouw van Havo/Vwo/Mbo die nog geen definitieve beslissing hebben genomen over een vervolgopleiding, biedt een combinatie van cabaret en entertainment enerzijds en informatie-uitwisseling anderzijds.
Cabaretiers Eric Koller en Johan Hoogeboom beloven onder leiding van presentator Jan J. Pieterse een hilarische show neer te zetten. Discussieleider (en doorgaans cabaretiere) Sara Kroos laat de scholieren, studenten en docenten met elkaar discussiëren over zowel serieuze als ludieke stellingen in het Lagerhuis.
Toegang tot het festival is gratis. Meer informatie vind je op:
www.nhtv.nl/academiefestival

Categorie: Festivals |
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.