www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Publieksoproep: De Mike en Thomas Show

In maart meldden we al dat Thomas van Luyn en Mike Boddé als het cabaretduo Ajuinen en Look opnieuw gingen samenwerken. Dat deden ze overigens al bij Kopspijkers, maar dus weer als duo. Maar daarvoor maken ze samen nog een televisieprogramma onder de naam ‘De Mike en Thomas Show’,een eigenzinnige versie van een quiz, gepresenteerd door de ‘gevleugelde vrienden’. Bekende Nederlanders bekend uit de politiek, muziek en media wordt o.a. getest op hun vermogen zich staande te houden in een wonderlijk, absurd en vooral muzikaal spektakel. Een vrolijk programma met onverwachte vragen voor de gasten, bizarre wendingen en virtuoze muzikale intermezzo’s.

Publiek is van harte welkom bij de opnamen op 28 juni, 30,31 juli, 13 en 14 september op het Mediapark in Hilversum tussen 19.30-20.30 uur. De toegang is gratis; leeftijd vanaf 16 jaar. Het Mediapark is goed bereikbaar met openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.
Bel met VARA Publiekservice voor reserveringen en inlichtingen, bereikbaar op werkdagen van 9.00-17.00 uur op telefoonnummer 0900-0123 (10 ecpm). Of meld je aan via internet:
Bijwonen Mike & Thomas Show

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.