www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio: ImproRadio met Op Sterk Water

Aanstaande zondag om 12.00 uur zijn Tim Zeegers, Arjen Lubach en de gloednieuwe Niels Vermeulen van Op Sterk Water een uur lang te horen op Radio Rijnmond. De presentatie is in handen van René M. Broeders. In Studio Gloria improviseren zij liedjes en scènes aan de hand van gesprekken met bellers. Je kunt er ook live bij zijn, aanmelden op 010-4364436 (overdag). De koffie staat klaar.
De uitzending is in de regio Rijnmond te beluisteren op 93.4 FM of wereldwijd via de live stream op de website van Radio Rijnmond. Mensen kunnen tijdens de uitzending overigens ook bellen voor improv-suggesties (010-4364436).
www.rijnmond.nl

Categorie: Op de radio | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.