nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: Whose line is it anyway

Bij wijze van vakantie gaat Zwartekat deze zomer internationaal. Concentreren we ons doorgaansop het Nederlands cabaret, maar onder de titel ‘Zwartekat International’ verleggen we onze aandachttijdelijk naar het buitenland en beschrijven we buitenlandse festivals, comedians, radio- en televisieprogramma’s.

Sinds enige tijd ben ik grote fan van Whose Line is it Anyway. BNN brengt een eigen bewerking van dit -oorspronkelijk Engelse- improvisatie-serie op de televisie, onder de naam ‘Hoor ik daar een lama schijten?’, later wat vriendelijker ingekort tot ‘De lama’s’.
‘De Lama’s’ komt vanaf morgen op de televisie, na AVRO’s Sterrenslag. De presentatie is in handen van Patrick Lodiers en de improvisaties zijn van Ruben Nicolai (met het duo Ruben & Nathan winnaar Cameretten 2002), Arie Koomen (de helft van het komisch duo Arie & Silvester), Kristel Zweers (stand-up comedian), Tijl Beckand (helft van het duo Ongehoord) en Martijn Oosterhuis (stand-up comedian).

Maar genoeg over hen, u kunt zelf kijken om 21.53 uur op Nederland 1. Dit artikel gaat over de Amerikaanse serie van ‘Whose line is it anyway’.

lees verder

Categorie: International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.