www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Red het Koningstheater

Als dinsdagavond 13 juli de gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch zich neerlegt bij het raadsvoorstel van het College van B & W, dan zal het Koningstheater in Den Bosch in augustus niet kunnen openen als het Nieuwe Koningstheater. Daarover hebben we de afgelopen dagen al bericht. Er is nu het plan om in de binnenstad van Den Bosch middels een ludieke actie de gemeenteraad te overtuigen hoe belangrijk het voortbestaan van het Koningstheater is.

Het Koningstheater heeft gedurende afgelopen 7 jaar een eigen identiteit opgebouwd, een eigen smoel gekregen, een eigen publiek verzameld en daarmee in een behoefte van artiesten en toeschouwers voorzien. Elke avond is een intiem samenzijn waar grote artiesten komen, maar ook (nog) onbekend talent van zich laat spreken. Helaas is de toekomst van het Nieuwe Koningstheater in Den Bosch wederom uiterst onzeker.

Om een ieder te laten zien en horen wat er aan cultuur gemist zal worden als het Koningstheater niet kan voortbestaan, willen vrijwilligers, vrienden, vaste bezoekers, artiesten en studenten dit aan iedere belangstellende laten weten. Op dinsdag 13 juli a.s. vanaf 18.30 uur zullen zij op de Markt aanwezig zijn om dit op ludieke wijze met artiesten kracht bij te zetten. Daarom een oproep aan zoveel mogelijk mensen om middels hun aanwezigheid te laten zien hoe belangrijk het voortbestaan van het Koningstheater is, en oprichter Frank Verhallen steun te betuigen.
Meer informatie is te vinden op:
www.redhetkoningstheater.tk

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.