www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Beter toekomstperspectief voor Nieuwe Koningstheater

Afgelopen zaterdag zag de situatie er nog vrij hopeloos uit voor het Koningstheater. Hèt kleinkunsttheater van Brabant zag een vijandige overname voor zich opdoemen waarbij alles wat het theater zo mooi en uniek maakt, verloren zou gaan. Deze overname zou worden afgedwongen als 13 juli een raadsvoorstel zou worden aangenomen.

Het had er alle schijn van dat het fatale voorstel zou worden aangenomen, tenzij Groen Links (4 van de 39 zetels) alsnog tegen zou stemmen. Zondag kwam echter de ommekeer. Voor maandag werd een afspraak gemaakt met theaterdirecteur Frank Verhallen en de verantwoordelijke wethouder Van de Mortel. Op deze bijeenkomst is gesproken over de voorwaarden van de overname. Deze zijn aanzienlijk anders uitgelegd dan voorheen, met als gevolg een veel beter toekomstperspectief.
lees verder

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.