www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: Wilko Terwijn in de USA

Wilko Terwijn trekt deze zomer door Amerika. Sinds hij in Nederland begon met stand-up comedy, wilde hij altijd al naar Amerika om daar te gaan stand-uppen en nu is het zover. Eerst naar New York, vervolgens naar Cleveland, Los Angeles en San Francisco. Voor Zwartekat International houdt hij een reisverslag bij.

NY Dag 7
“Met Bill doe ik een rondje door midtown. De hal van Grand Central en de bibliotheek van NY. Bill schaamt zich de laatste tijd voor Amerika en denkt er over om te gaan verhuizen naar Canada, als George Dubya nog vier jaar blijft zitten. Na een weekje Amerikaanse media denk ik dat Bill zijn koffers kan gaan pakken, want ik denk niet dat die Kerry veel kans maakt. Het is onbegrijpelijk, maar dit land is zo debiel.”
lees verder
overzicht

Categorie: Column, International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.