www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: Wilko Terwijn in de USA

Wilko Terwijn trekt deze zomer door Amerika. Sinds hij in Nederland begon met stand-up comedy, wilde hij altijd al naar Amerika om daar te gaan stand-uppen en nu is het zover. Eerst naar New York, vervolgens naar Cleveland, Los Angeles en San Francisco. Voor Zwartekat International houdt hij een reisverslag bij.

NY Dag 8
“Ik besluit naar de Virgin Megastore op 14th and Broadway te gaan en ga me te buiten aan het kopen van comedy cd’s en dvd’s. Met een hele stapel loop ik de deur uit. Veel materiaal dat in Nederland nauwelijks te vinden is, dus ik ben benieuwd of ik ‘bekende’ grappen tegen kom. Het blijft immers een hobby van veel Nederlandse cabaretiers en comedians om hier en daar van minder bekende buitenlandse collega’s ‘te lenen’. Wat dat betreft gaat jatten hier veel eerlijker.”
lees verder
overzicht

NY Dag 9
“Ik blijf zo lang in mijn bed rotten dat ik de Starbucks maar een dagje oversla. Na een half uurtje onder de douche te hebben gezeten. Ja sorry, dat is nou éénmaal een hobby van me. Bovendien is de douche behoorlijk groot, dus ik kan lekker languit onderuit gezakt zitten. Als mijn lichaam via osmose weer van voldoende vocht is voorzien besluit ik iets cultureels te gaan te doen.”
lees verder
overzicht

Categorie: Column, International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.