www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Waddentour

In de zomerse dagen van 9 tot en met 20 augustus hopt het schip de Zwarte Valk met cabaretiers en stand-up comedians van Texel naar Ameland, Vlieland en weer terug. Op deze waddeneilanden brengen zij op lokale podia een show in verschillende samenstellingen.

Onder de bemanning bevinden zich cabaretiers als Eric van Sauers (zaalvullend cabaretier), Howard Komproe (allround comedian) en Ernst van der Pasch (succesvol cabaretier en gezicht van Het Klokhuis).

Kaarten á 15 euro zijn vanaf 19 juli verkrijgbaar bij de VVV’s op de eilanden en bij de locaties zelf. Telefonische reservering is niet mogelijk.
www.waddentour.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.